Les Açores-Illa De São Miguel. L’atlàntida Trobada.
AGOST 2024


Del 19/08/2024 al 26/08/2024
8 dies
per persona 1670 Llista d'espera
  • Del 19/08/2024
    al 26/08/2024
  • 8 dies
  • Avió
  • Natura
  • Passejada
  • Regions d'Europa

  • Victor Benlloch

  • Guia Local.

Descripció

Les Açores-Illa De São Miguel. L’atlàntida Trobada.

Al bell mig de l'Atlàntic, les Açores conformen un conjunt d'illes  orientades d'oest a est. Sant Miquel pertany a l'oriental. Conegudes pel seu famós anticicló, pocs han tingut l'oportunitat de gaudir d'eixe fascinant miracle de la natura, de paisatges producte de milers d'anys d'activitat volcànica, les famoses "Caldeira". FPR vos proposa una acurada selecció del millor d'aquesta illa -gastronomia inclosa- i tot amb l'esperit de les Açores: Calma, natura i escalfor humà. Les Açores són una les restes segures d'aquella mítica Atlàntida, tot un continent trobat amb les millors vistes de l’oceà atlàntic, d'una bellesa única.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • Itinerari en Bus
  • 5 Mitjes Pensions
  • 1 Pensió Completa
  • Guia local
  • Guia FPR
  • Entrades
  • Assegurança de viatge

Opcions

  • Habitació individual + 580 €
  • Assegurança cancel·lació + 60 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1670 € + 121 € de taxes


Programació

19 Agost. València - Ponta Delgada - Illa De  São Miguel.

Concentració a les 04.30h del matí a l’aeroport de Manises. Vol València- Lisboa-São Miguel.  En arribar al hotel dinarem i després visitarem la capital de Sao Miguel  Ponta Delgada en un passeig sempre a peu. Aquesta ciutat és  des de 1546 la capital de l’illa. Està marcada per la llarga esplanada, que voreja la mar i el Port, una ciutat de moltes cares, en la qual la tradició i la modernitat tenen el seu lloc, amb un poc d'estil cosmopolita mesclat amb la tranquil·litat de les Açores. Sopar per lliure. Hotel a Ponta Delgada tots els dies. Dinar inclòs.

 

20 agost. São Miguel I Sete Cidades-Miradouros.

Recorregut de Trilho Vista do Rei a Sete Cidades, de dos hores a l'oest de l'illa on domina el massís volcànic de Sete Cidades. Parada en el Mirador de Vista do Rei, una meravellosa panoràmica de l'illa, on podrem veure els llacs bessons (blau i verd) en un enorme cràter volcànic. Visitarem prop de Ponta Prima, la plantació de pinya.  A més farem un bany- si el temps ho permet- a l'atlàntic. Sopar a l'hotel.

 

21 agost. Avistament de Balenes en Vaixell.

Des de l’hotel a peu caminarem fins al port de Ponta Delgada per agafar el vaixell que ens portarà per la costa als llocs on podrem vore balenes i dofins. Serà  un viatge divers que uneix aventura, descoberta i coneixement científic- Tota una experiència impressionant. - les explicacions en el vaixell són en portugués i anglés-. Després tornarem a la ciutat per dinar i temps lliure. Sopar a l'hotel.

 

22 agost. Furnas-Plantacions De Te-Miradouro Santa Iria.

Eixirem a les nou del matí de l'hotel en direcció al Miradouro de Santa Iria i visitarem les plantacions de Te Gorreana a la vora de l'atlàntic. A Lagoa das Furnas probarem el Cozido das Furnas. Aquest és un dels plats estrela de l'illa de Sao Miguel, una curiositat de la gastronomia de les Açores, ja que es fa a foc lent en el cor del volcà das Furnas.Després de dinar el "cozido" passejarem el Parc Terra Nostra on podem observar el fascinant Jardí Botànic. Acabem aquest dia d'estiu a Vila Franca do Campo degustant les "queijadas" de la vila. Dinar inclòs.

 

23 agost. Lagoa Do Fogo-Ribeira Grande-Caldeira Velha.

Ens agafaran a l'hotel per fer un Tour. La ceràmica portuguesa és mundialment coneguda per la seua qualitat i bellesa. En el Tour ens detindrem a vore el treball ceràmic en una fàbrica al sud de l'illa. Després pujarem al Pico da Barrosa on contemplarem la vista del Lagoa do Fogo una de les set meravellesde Portugal amb la caldera del volcà d'un verd esclatant. Descendirem per la costa nord on observarem la fauna endèmica. Dinarem en restaurant local. Després la vesprada la passarem descobrint els punts més interessants de la Ribeira grande i fent una degustació dels licors del país. Pensió Completa.

 

24 agost. Ruta A Peu Moinhos Da Riberia Funda Praia Da Viola.

Comencem el dia fent un "trekking" per Moinhos da Riberia Funda i la praia da Viola. Iniciarem el camí en l'ermita de Nossa Senhora da Afliçao i pel nord de l'illa anirem descobrint llocs i racons meravellosos amb vistes sempre a un etern atlàntic. Arribarem fins a la freguesia da Maia que és molt popular com zona balneària on podrem refrescar-nos amb les aigües fresques de l'oceà. Sopar a l'hotel.

 

25 agost.  Dia Lliure. 

Tindrem tot el dia lliure per poder gaudir de l’ambient de la capital de Sao Miguel. Els carrerets del centre estan plens de restaurants, cafeteries i tendes on podem trobar tota l'artesania de l'illa a més de gaudir de les esglésies i cases del centre.

 

26 agost. Ponta Delgada - València via Lisboa.




Visitarem